Wie zijn we?

Dominic Scott
Founder & CEO

Bart Verleyen

Bart studeerde bedrijfsmanagement – marketing aan de hogeschool in Gent. Tijdens een hieraan verbonden stage bij QFood leerde hij de eerste knepen van het ondernemen kennen en dit zou hem niet meer loslaten tijdens zijn verdere loopbaan. Met beide voeten op de grond koos hij na zijn opleiding dan ook resoluut voor het bedrijfsleven.

Zo startte hij zijn loopbaan als sales manager bij een familiale garage van VW-AUDI. Hij kreeg daar de kans om gedurende 10 jaren mee te groeien en leerde er onder meer hoe belangrijk het is om in de eerste plaats te luisteren naar de klant en te begrijpen wat hij echt nodig heeft.

Na deze boeiende en intense jaren was Bart klaar om een volgende stap te zetten in zijn carrière en ging hij aan de slag bij het uitzendbedrijf ACCENT JOBS. Hij startte als kantoorverantwoordelijke waar hij voor het eerst zelfstandig een eigen kantoor kon runnen en zou in de loop van de daaropvolgende jaren zelfs opklimmen naar National Account Director. Medewerkers coachen en laten groeien, lange termijn relaties opbouwen met klanten, open en eerlijke communicatie zijn voor hem altijd de sleutel geweest doorheen dit groeiproces.

In 2021, na uiteindelijk een periode van 10 zeer leerrijke jaren en een enorme bagage aan ervaring, was voor Bart het punt gekomen om de beslissing te nemen om een eigen outsourcing bedrijf op te richten. TECH-STREET was een feit!

“Believe in your dreams, make a difference and surround you with people who have the knowledge you don’t have.”

Dominic Scott
HR & Operations Manager

Katelijne Van Damme

Katelijne behaalde een bachelor aan de Artevelde Hogeschool in Gent en vervolmaakte haar studies met een extra jaar in de USA.

Ze begon haar loopbaan in 2014 bij ACCENT JOBS en was er werkzaam als Accountmanager tot zij in 2021 besloot om het team van TECH-STREET te vervoegen. Katelijne is gebeten door het HR gebeuren en voor haar is deze stap in haar carrière een unieke kans om haar jarenlange ervaring te investeren in de opstart van een nieuw bedrijf. Partnership en service voor zowel de klant als de techniekers staan voor haar centraal, alleen dan is het mogelijk om kwaliteit te bieden en het verschil te maken op lange termijn.

“Great vision without great people is irrelevant.”

Wat doen we?

Heeft u een project op korte of lange termijn waarbij u nood heeft aan gekwalificeerde technische profielen dan is TECH-STREET dé oplossing! Wij zijn een outsourcing bedrijf met een absolute focus op gekwalificeerde techniekers.

Voor welke profielen kan u bij ons terecht?

Lassers/monteurs – electriciens – electromecaniciens – onderhoudstechniekers – storingstechniekers – …

Hoe pakken wij dit aan?

Wij komen bij u langs, we leren uw bedrijf kennen, luisteren naar uw noden en zoeken dan aansluitend de TECH-STREET(er) die best bij uw onderneming past en dit mét de nodige kennis en ervaring.

Contacteer ons

Wenst u kennis te maken met TECH-STREET neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op, wij komen graag langs!

De voordelen voor U zijn:
  • U schakelt onze TECH-STREET(er) in volgens uw noden. Is uw project ten einde, dan kan u zeer eenvoudig de samenwerking beëindigen, en dit zonder kosten. U vermijdt zo dure arbeidsovereenkomsten en opzegpremies.
  • Tech-Street neemt de volledige administratieve afhandeling voor haar rekening, u dient enkel de werkbonnen aan ons te bevestigen.
  • Samenwerken met TECH-STREET is kiezen voor een persoonlijke en familiale aanpak waarin duurzaamheid en kwaliteit ten allen tijde voorop staan.

U hoort het, U kan zich ten allen tijde focussen op de kernactiviteiten van uw onderneming en TECH-STREET doet de rest!